Vaponet, uw garantie op een professionele schoonmaak

Vaponet staat in voor de industriële en professionele schoonmaak van uw dampkap, schoorsteen of afzuiginstallatie. Daarnaast verwijderen we ook nesten in schouwen en plaatsen we allerhande soorten vogelweringen.

Wie zijn we?

In 2010 werd Vaponet opgericht met schoorsteenvegen als specialisatie. Kort daarna breidden we onze activiteiten uit naar het reinigen van dampkappen en kanalen. Vandaag zijn dagelijks 2 tot 3 ploegen aan de slag om schoorstenen te vegen en dampkappen en afzuiginstallaties te reinigen in Oost- en West-Vlaanderen.

Waarom Vaponet?

Heel simpel: wij garanderen een professionele schoonmaak en dit aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Vaponet komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan: onze prijsofferte is transparant en bevat geen bijkomende verborgen kosten. Bovendien plannen we de werken steeds in samenspraak met u in. Enige flexibiliteit is ons niet vreemd! Tenslotte kunt u er steeds op rekenen dat we ons altijd aan onze afspraken houden.

Meer weten?

Had u nog vragen over onze professionele schoonmaakdiensten? Contacteer ons dan om een afspraak te maken, en ervaar zelf onze professionele aanpak van uw schoonmaakproject!

  • Professionele schoonmaak Vaponet
  • Schoonmaakexpert Vaponet
  • Dampkapreiniging Vaponet
  • Expert reinigt dampkap