Schoorsteenvegen

Vaponet, dat is schoorsteenvegen in de breedst mogelijke zin. We doen namelijk zoveel meer dan enkel uw schoorsteen reinigen. Zo plaatsen we ook vogelwering en reinigen we uw open haard, dampkap en ventilatiekanalen. En dit zowel in privéwoningen als in residenties, horecazaken en bedrijfsgebouwen.

Werkwijze

Na de ondertekening van de offerte spreken we de uitvoeringsdatum af. Onze schoorsteenveger komt dan op het afgesproken tijdstip bij u langs. De vloer voor uw kachel wordt afgedekt met plastic, waarna onze medewerker uw schoorsteen reinigt met de aangepaste borstel. Het losgekomen roet wordt verwijderd en kleine resten worden gestofzuigd. Als u dat wenst, kan de schoorsteenveger ook uw haard reinigen. Wanneer de werken gedaan zijn, wordt alles opgeruimd en de ruimte netjes achtergelaten.

Service

Nadat onze schoorsteenveger is langsgekomen, ontvangt u van ons een erkend attest dat u kunt voorleggen bij uw brandverzekering en/of huurcontract. Daarna krijgt u van ons jaarlijks een telefoontje wanneer het tijd is om uw schoorsteen opnieuw te laten reinigen.

  • Schoorsteenvegen
  • Schoorsteenvegen
  • Schoorsteenvegen
  • Schoorsteenvegen

Stipt op het afgesproken uur was jullie man aanwezig. Jullie mogen zeker en vast volgend jaar terugkomen. Alles werd proper en net achtergelaten

J.P. uit Zandvoorde