Professionele schoorsteenveger regio Knokke

Vervuilde of verstopte schoorsteen? Vaponet voert een grondig en volledig onderhoud uit. Contacteer uw schoorsteenveger in Knokke.

Waarom een onderhoud nodig is

Een schouw die niet goed is onderhouden, kan zorgen voor een vervuild of verstopt schoorsteenkanaal.  Dat resulteert in een onvolledige verbranding waarbij koolstofmonoxide vrijkomt: een uiterst gevaarlijk gas. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u jaarlijks een onderhoud uitvoert of laat uitvoeren.

Indien u een schoorsteenveger van Vaponet inschakelt, krijgt u na de reiniging een erkend attest dat u kunt voorleggen voor de brandverzekering en/of het huurcontract. Elk jaar verwittigt Vaponet u telefonisch wanneer het tijd is voor een nieuw onderhoud.

Onze diensten

Of u nu in Knokke, Oostende of elders in West- en Oost-Vlaanderen woont, de schoorsteenveger van Vaponet komt op tijd. En hij is flexibel: schoorstenen van privégebouwen en residenties, maar ook bedrijfsgebouwen en horecazaken vormen geen probleem.

Onze diensten stoppen niet bij schoorsteenvegen. Indien u dat wenst reinigen we ook uw open haard en uw ventilatiekanalen. U kunt ook vogelwering laten plaatsen op vensterbank, dakgoot of schouw. Uiteraard laten wij steeds alles netjes achter.

Actief in horecazaken, instellingen en openbare gebouwen? Laat Vaponet langskomen voor een grondige reiniging van de dampkap in uw gebouw.

Op zoek naar een schoorsteenveger in Knokke?

Contacteer Vaponet voor een afspraak. Wij helpen u spoedig verder.