Reken op onze service voor het onderhoud van uw dampkap

Om in orde te zijn met uw brandverzekering, heeft uw schoorsteen en in bepaalde gevallen ook uw dampkap jaarlijks een onderhoud nodig. Het erkend attest dat u van ons bij de reiniging krijgt, moet u dan voorleggen aan uw brandverzekering of huisbaas.

Bij Vaponet weten we dat dit jaarlijkse onderhoud soms over het hoofd gezien wordt. Daarom nemen we elk jaar rond hetzelfde tijdstip zelf contact met u op om een datum af te spreken waarop we uw dampkap of schoorsteen komen reinigen. Zo hoeft u daar zelf niet aan te denken en bent u toch op tijd met alles in orde.

Werkwijze

Hoe we precies te werk gaan tijdens het onderhoud van uw dampkap of de reiniging van uw schoorsteen, leest u op de desbetreffende pagina’s. U kan er steeds op rekenen dat de werken door ervaren en vriendelijk personeel worden uitgevoerd. Bovendien laten onze medewerkers de ruimte altijd proper achter, zodat u zelf achteraf geen werk meer heeft met poetsen.

Meer weten?

Had u graag meer info over onze dienst onderhoud van de dampkap? Contacteer ons gerust. Wij helpen u snel verder. 

  • Service Vaponet
  • Service Vaponet
  • Service Vaponet
  • Service Vaponet

Stipt op het afgesproken uur was jullie man aanwezig. Julliem mogen zeker en vast volgend jaar terugkomen. Alles werd proper en net achtergelaten. 

J.P. uit Zandvoorde